Следвайте Гласове в ТелеграмСлед като САЩ бяха принудени да ограничат няколко

...
Следвайте Гласове в ТелеграмСлед като САЩ бяха принудени да ограничат няколко
Коментари Харесай

Русия: САЩ местят биолабораториите си от Украйна в страните от ОНД

Следвайте " Гласове " в Телеграм

След като Съединени американски щати бяха принудени да лимитират няколко военно-биологични плана в Украйна, за сметка на което усилиха активността си в тази сфера в Оперативно-наблюдателно дело, съобщи заместник-секретарят на Съвета за сигурност Алексей Шевцов в изявление за " Российская газета ".

" След като американците трябваше да лимитират редица планове в Украйна, тяхната интензивност в страни на Оперативно-наблюдателно дело се усили ", е декларирал събеседникът на вестника.

Според него Съединени американски щати създават биологични оръжия, в това число такива, " ориентирани против избрани етнически групи ".
В същото време американците, съгласно Шевцов, " вършат опити да трансферират биопрограми в други страни, да открият надзор върху биологичните проучвания, да получат достъп до резултатите от тях, да събират сбирки от биоматериали и патогени, в това число изключително рискови. В същото време противодействието на Русия, а точно " постоянната разяснителна работа " за заплахите от сходни стратегии, е принудило Вашингтон " да крие по-внимателно същинските си цели ".

" Сега Пентагонът е заставен да мимикрира, да прикрива насочеността на плановете си, да се крие зад " цивилен " проучвателен институти ", отбелязва заместник-секретарят на Съвета за сигурност.

По-рано Министерството на защитата съобщи, че военно-биологичните планове на Пентагона по света разрешават на Съединени американски щати да получат достъп до евентуални сътрудници за биологични оръжия. Ръководителят на Силите за радиационна, химическа и биологическа отбрана (СРХБЗ) Игор Кирилов съобщи, че министерството разполага с информация за повече от 100 украински участници в американските биологични стратегии с двойна приложимост. Според него Киев си сътрудничи с Вашингтон в работата с антракс, дребна шарка, чума, ебола и общо съвсем 50 типа бактерии и вируси.

Инфо: РИА Новости

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР